Meer over SHISHO advies

 SHISHO advies is Lyda Huijzers

SHISHO is Japans en betekent vrij vertaald: meester-ambachtsman. Lyda Huijzers is een meester en een vakvrouw. Lyda heeft een master in change management en zeer ruime ervaring in de vakgebieden kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en privacy binnen de gezondheidszorg.

Lyda is ooit begonnen als analist en in de jaren negentig via een leidinggevende functie in het kwaliteitswerk gerold. In die periode startten de laboratoria in de gezondheidszorg met het opzetten van een kwaliteitssysteem. Kwaliteit bleek prima bij Lyda te passen. Ze houdt ervan om normen te interpreteren en samen met professionals te bedenken hoe deze zo gemakkelijk en praktisch mogelijk kunnen worden geïmplementeerd. Op zo’n manier dat ze optimaal van nut zijn voor de organisatie of praktijk.
Later kwamen daar informatiebeveiliging en privacy bij.
Door haar kennis en ervaring kan Lyda u veel tijd besparen. U hoeft niet zelf het wiel uit te vinden

Lyda werkt, ten behoeve van de implementatie van normen, wet en regelgeving graag met multi functional en multi level teams (alle functies en niveaus vertegenwoordigd).

Lyda gebruikt bij het inrichten van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging en privacy haar ervaring met LEAN.profielfoto

Lyda studeerde gedurende haar werkzame leven steeds naast haar werk, met als belangrijkste resultaat een master in change management bij Sioo. Daarnaast vindt Lyda het belangrijk mee te werken aan de ontwikkeling van het vakgebied en schreef een hoofdstuk in het boek Derde Generatie Kwaliteitsmanagement. Hierin wordt kwaliteitsmanagement verbonden aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

CV met ervaring, publicaties en opleiding

Reactie van klanten geeft een beeld van de tevredenheid over het werk van SHISHO advies.

Lyda is lid van de beroepsorganisatie Ooa (Orde van organisatiekundige en –adviseurs).

SHISHO advies werkt samen met Company Care Consultancy.

Privacyverklaring van SHISHO advies

Algemene voorwaarden van SHISHO advies

Naar Home.